top of page

Alle informatie over onze trainingen en evenementen.

Het weekrooster laat in één oogopslag zien waar en wanneer we trainen.

In het Overzicht Trainingen staat gedetailleerde informatie van al onze activiteit.

Vervolgens kun je online registreren en betalen. 

Personal Coaching

PERSONAL COACHING

Personal Training

Maak een afspraak met Lisette of Fred voor een traject van individuele trainingen op basis van jouw wensen en behoeften. We kunnen binnen trainen, en/of buiten, overdag, 's avonds of in het weekend. 

 

Video-analyse Looptechniek

Veel hardlopers hebben zichzelf eigenlijk nog nooit ZIEN hardlopen! Een professionele video-analyse van je loopstijl, plus techniek oefeningen, werkt blessure-preventief en kan je bovendien sneller maken!

Running Therapie

Running therapie is het inzetten van hardlopen ten behoeve van het (overbelaste) brein. Het is een therapievorm waarbij je met je lichaam bezig bent, maar de effecten ervan zal je met name op psychisch gebied ervaren.

Testloop Hartslagzones

Een goede manier om de intensiteit van je trainingen te bepalen en te volgen is gebruik te maken van hartslagmeting. Je kunt dan nauwkeurig het tempo aanhouden dat past bij het type training, zoals een intervaltraining of een duurloop. 

Individuele trainingsschema's

De één traint het liefste 'op gevoel', de ander laat zich graag sturen door een schema.

Een schema brengt regelmaat en structuur in een trainingsperiode, en zorgt voor een verantwoorde opbouw en afwisseling van de trainingsarbeid.

Sportief cadeau

Geef een training als cadeau! Een originele verrassing voor je partner, je sportmaatje of je collega... laat ze lekker een uurtje sporten met Lisette of Fred en kies voor een geheel eigen invulling. Een personal training binnen of buiten, een looptraining in de bossen, of een video-analyse met looptechnische oefeningen. Bedenk het maar, wij voeren het graag voor je uit!

Please reload

bottom of page