Alle informatie over onze trainingen en evenementen.

Het weekrooster laat in één oogopslag zien waar en wanneer we trainen.

In het Overzicht Trainingen staat gedetailleerde informatie van al onze activiteit.

Vervolgens kun je online registreren en betalen. 

 

CURSUSSEN & CLINICS

Clinics voor bedrijven

​Voor elk bedrijf is het belangrijk dat het vitale werknemers in dienst heeft die het bedrijf gezond maken en houden. Een gezonde werknemer is goud voor een bedrijf.

Cursus Bewust Hardlopen

​Bewust Hardlopen is een manier van hardlopen die minder belastend is en die méér en blijvend loopplezier oplevert. Dit maakt deze cursus uitstekend geschikt voor de beginnende sporter zonder enige hardloopervaring maar ook voor hardlopers die bijv. blessuregevoelig of graag meer begeleiding wensen op specifieke onderdelen zoals looptechniek of ademhaling.

Cursus Mindful Run

​Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen.

100-dagen Sportrusten

Wil jij fit aan de start verschijnen van een halve of hele marathon zonder die belastende lange duurlopen?Verdiep je dan eens in het 100-dagen Sportrusten programma en laat je begeleiden door de Sportrusten trainers van Loopsportcentrum Houten.

Slowrun@Midnight

Lopen in het donker, zonder licht, zonder enige reflectie: hoe is dat? Ervaar de afwezigheid van prikkels aan je zintuigen, de rust in je hoofd, de mystiek tegen het middernachtelijk uur. Onder begeleiding van onze trainers kun je deze unieke manier van hardlopen ervaren. Lopers van alle niveaus kunnen meedoen: we lopen in een zeer rustig tempo (7 km/uur).

Trainingsweekend

Steeds meer loopgroepen, teams of vriendenclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op de start van een seizoen of om in vorm te komen voor een bepaald evenement. Een trainingsweekend op een inspirerende locatie vormt de ideale combinatie van inspanning en ontspanning.  

 

Sportief cadeau

Geef een training als cadeau! Een originele verrassing voor je partner, je sportmaatje of je collega... laat ze lekker een uurtje sporten met Lisette of Fred en kies voor een geheel eigen invulling. Een personal training binnen of buiten, een looptraining in de bossen, of een video-analyse met looptechnische oefeningen. Bedenk het maar, wij voeren het graag voor je uit!

Please reload

Meer weergeven