top of page

Alle informatie over onze trainingen en evenementen.

Het weekrooster laat in één oogopslag zien waar en wanneer we trainen.

In het Overzicht Trainingen staat gedetailleerde informatie van al onze activiteit.

Vervolgens kun je online registreren en betalen. 

Groepstraining

GROEPSTRAINING

Loopgroepen

De rode draad van ons Loopsportcentrum vormen de wekelijkse loopgroeptrainingen. Bij loopgroepen staat plezier in het sámen lopen onder deskundige begeleiding voorop. Onze trainers zorgen voor een goede sfeer in de groep, waarbij mensen het prettig vinden om met elkaar te lopen in plaats van steeds maar alleen.

Krachttraining voor hardlopers

Conform onze visie op het belang van bewegen, en het plezier in hardlopen, zien wij krachttraining als een onmisbare aanvulling op een sterk en vitaal lichaam. Hardlopen alléén kan een te eenzijdige belasting opleveren, als dat niet ook ondersteund wordt door spier- en houdingversterkende oefeningen.

Easy Jogging

Easy jogging is de ideale manier om (weer) te beginnen met hardlopen zonder prestatiedruk. We gebruiken géén schema en géén stopwatch! Easy Jogging is uitermate geschikt voor de minder belastbare hardloper.

Fit op het Fort

Fort Everdingen vormt de indrukwekkende achtergrond voor deze uitdagende training, gericht op lichaamskracht en uithoudingsvermogen.

 

Conditietraining voor teams

Hardlopen is niet alleen een "eigen" sport, maar vormt ook de basisbeweging voor andere (team)sporten, zowel binnen als buiten, zoals voetbal, hockey, basketball, volleyball, tennis. Voor veel van deze sporten geldt dat men niet alleen enige inhoud of conditie moet hebben, maar ook dat men snel en wendbaar moet zijn. Onze conditietrainingen voor teams voorzien in een uitgebalanceerd programma van looptechniek, mobiliteit, acceleratie en duurvermogen. Ideaal ter voorbereiding op een wedstrijdperiode, een toernooi of een finale-seizoen.

Sportief cadeau

Geef een training als cadeau! Een originele verrassing voor je partner, je sportmaatje of je collega... laat ze lekker een uurtje sporten met Lisette of Fred en kies voor een geheel eigen invulling. Een personal training binnen of buiten, een looptraining in de bossen, of een video-analyse met looptechnische oefeningen. Bedenk het maar, wij voeren het graag voor je uit!

Please reload

bottom of page