top of page
  • Foto van schrijverLoopsportcentrum Houten

Houten City Run

Weekmail 19 | 4 t/m 10 mei 2020


In een vorige weekmail hadden we tips voor jullie om jezelf gemotiveerd te houden tijdens de Corona-periode . Wat hierbij vooral naar boven kwam: stel jezelf net als altijd een doel! Vervolgens ga je op zoek naar een manier, een route, een plan om naar je doel toe te werken. Dát plan is dan vaak de Bekende "stok-achter-de-deur". Zo gebruiken sporters in Houten vaak de Loop Door Houten als doelstelling voor hun trainingen. Omdat de LDH i.v.m. Corona-maatregelen dit jaar geen doorgang kan vinden, willen wij graag alle Houtense sporters een alternatief virtueel evenement aanbieden, geheel Corona-proof: De Houten City Run!Wat is een Virtual Run? Voor de Corona-periode kende we in NL het begrip Virtual Run eigenlijk nog niet, maar bijv. in de VS is het al enige jaren flink populair. Hoe werkt het? Je selecteert een afstand, schrijft je in, betaalt de inschrijfkosten incl. medaille en krijgt de bevestiging in de mail. Daarna bepaal je zelf waar en wanneer je de afstand gaat lopen. Of je deelt de afstand op in blokjes om zo in meerdere trainingen op bijvoorbeeld een halve marathon uit te komen. Overigens is het samen met een loopmaatje lopen (op 1,5m afstand!) van een virtual run natuurlijk ook leuk! Controle van de gelopen afstand? Die vindt “online” plaats door bijvoorbeeld via Strava je data te uploaden. Op een meestal vastgestelde datum wordt de medaille verzonden.

Hoe werkt de Houten City Run?

Voor de Houten City Run (HCR) geldt het volgende reglement:

1. Datum: je kunt lopen op één van de 3 volgende data

Vrijdag 12 juni - Zaterdag 13 juni - Zondag 14 juni.

2. Afstand: alle afstanden tussen 5km-21km komen in aanmerking.

3. Leeftijd: deelname is toegestaan vanaf 12 jaar (deelnemers tussen 12-16 jaar hebben wel goedkeuring van ouders nodig).

4. Parcours: alle gelopen kilometers moeten gemaakt worden binnen de gemeentegrenzen van Houten, dus incl. Schalkwijk, Tull en 't Waal en 't Goy, zoals in bijgaande afbeelding.

5. Uitslag: het resultaat van jouw Run post je op onze social media FaceBook of Instagram pagina. Hierop moet minimaal je route, de datum en de gelopen afstand zichtbaar zijn.

6. Natuurlijk is er een extra beloning voor de meest originele inzending op onze social media. Een originele route, gaafste outfit, leukste foto... bedenk het maar!


Details over aanmelden, inschrijven volgen zsm. De kosten zijn €12,95.


HCR >> LET'S STAY CONNECTED << LSCH

 

Wij zijn Loopsportcentrum Houten!

Wil je vrijblijvend informatie over running, training of coaching,

mail, bel of app ons: 06 1418 3772 (Lisette) - 06 4853 6423 (Fred)

581 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page