top of page
  • Foto van schrijverLoopsportcentrum Houten

LSCH-Runner Willie Goes Atlantic

Even voorstellen...

Ik ben Willie Ambergen, 60 jaar oud.

In december 2017 ben ik gestopt met mijn werk als belastingadviseur. Dit om mij voor te kunnen bereiden op het rondje Atlantic.


Al jaren droomde ik van het maken van een grote zeilreis en eindelijk heb ik nu de tijd om deze droom te realiseren.

De meeste mensen maken zo’n lange zeilreis met hun partner. Echter mijn vrouw Jessica vind zeilen met mooi weer op vlak water geweldig, maar grote oversteken wil ze niet doen. Ze krijgt dan te veel last van zeeziekte. Jessica zal, evenals mijn beide kinderen regelmatig overkomen om een aantal weken mee te varen. Mijn zoon Sietse zal zelfs vier maanden meevaren, vanaf de Canarische eilanden naar Martinique.Ik wil echter, zeker met de grote oversteken, niet alleen varen. Dat betekent dat dit een kans is voor mijn vrienden en kennissen om mee te varen.


Tijdens de reis zal ik een blog bijhouden op deze website. Als je wilt reageren op deze blog dan kan dat uiteraard door mij een reactie te sturen via deze website.


Energieke groet

Willie van Ambergen


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page