top of page
  • Foto van schrijverLoopsportcentrum Houten

Running For Turner Takes Chicago

Verslag van Lisette


Running for Turner heeft weer nieuwe mensen bereikt, in het vliegtuig, in Chicago, tijdens de 42,195 km, onder de marathoners van het Run2forty2 reisgezelschap en op Social media. 

Running for Turner is het project, dat aandacht vraagt voor het syndroom van Turner. Mijn dochter Noëlle is sinds haar geboorte bekend met Turner. In 2010 heb ik heb plan gevat om via het lopen van de New York Marathon aandacht te vragen voor het syndroom van Turner. Grotere bekendheid betekent, dat de diagnose in veel gevallen sneller gesteld kan worden en dat behandeling tijdig gestart kan worden. Het project is een geweldig succes geworden, zo goed, dat ik Running for Turner na New York 2010 voortgezet heb in de marathons van Berlijn 2011, Rome 2012, Tokyo 2017, Londen 2018, Chicago 2018 en de laatste van ‘The Big Six Marathons’ Boston 2019. 

Inmiddels heb ik Chicago achter me gelaten en loop ik alweer met beide benen op Hollandse bodem. De ervaring was prachtig, de prestatie (4.05.21) een beloning en de persoonlijke contacten onvergetelijk. Nu eerst “aarden” en daarna zal ik terugkomen met uitgebreider verslag.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page