top of page
  • Foto van schrijverLoopsportcentrum Houten

Running Training Coaching

Trainingsstage Lanzarote


Op stap met HDRT atleten die trainen voor Halve en Hele Marathon.

Eat-Sleep-Train-Repeat, zoiets. En in de variant van Club LaSanta op Lanzarote wordt het dan: Run-Stretch-Eat-Rest-Bike-Eat-Rest-Swim-Run-Eat-Beer-Sleep.

En dat 7 dagen lang.


Het Sportresort Club LaSanta heeft de laatste jaren een kwaliteitsimpuls gekregen die er zijn mag. Van alle gemakken en faciliteiten voorzien voor vrijwel alle sporten die je maar kunt bedenken. Naast alle voor de hand liggende opties voor atletiek, zwemmen en fietsen, zijn er programma’s en materialen voor boksen, suppen, padel, golf, plus alle fitness en body & mind trainingen zoals "Aerial Relaxation". All-inclusive.


HDRT Spring Camp 2019 - Track Session

Het vulkanische landschap zorgt voor een prachtig decor tijdens onze duurlopen en fietstochten. Binnen de trainingsgroep worden sub-groepjes gesmeed met gezamenlijke tempo’s, ieder naar eigen vermogen. Samen trainen, samen gangmaken, samen ervaren. Zullen we nog een lus maken, wie gaat er mee? Kijk die heuvel, da’s een mooie route! Ben jij moe, ik neem over. Uitlopen langs de zee, benen koelen in het ijsbad. Het zit erop.

Coastal Run: 6*15 mins progressive

Training en coaching is een permanent gesprek, een uitwisseling van gedachten en prikkels, van oefeningen en uitvoeringen. Tijdens een trainingsstage ga je op zoek naar afstemming. Wat werkt voor jou, wat werkt voor mij? Je komt nauwer tot elkaar, er is tijd, ruimte en aandacht.


Ik kom hier graag, ik voel me hier thuis, ik hou van dit gesprek.

Eat Sleep Coach Repeat, zoiets.Pre-Breakfast Run

Dank atleten. Dank collega-trainer Don Jeninga. Dank support-team Paula & Denise, Danny & Lisette. Dank #runnersworldutrecht #sportcentrumaartstigter


120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page