top of page
  • Foto van schrijverLoopsportcentrum Houten

You’ll never walk alone..

Mooie taferelen afgelopen zondag bij de Marathon Rotterdam. De spanning voor de start. De ontspanning van deelnemers die hun partner of kind begroeten langs het parcours. Voor velen, maar niet voor allen, het ultieme moment van de laatste meters over de Coolsingel. Deelnemers die stralen van geluk, of huilen van pijn of verdriet. Alle emoties komen langs. Ook de uitvallers hebben hun strijd geleverd en een moeilijke beslissing moeten nemen. Ieder vertelt zijn eigen verhaal, en ze zijn allemaal authentiek en doorleefd.


 

Trots zijn wij op onze LSCH Helden die aan de start stonden in Rotterdam, en zelfs op hen die in de voorbereiding reeds moesten afhaken. Met 13 deelnemers begonnen, met 11 aan de start, met 9 over de finish, waarvan 6 debutanten. Een prachtig resultaat. Anton, Dennis, Edwin, Elmar, Erik, Jeroen, Maurice, Olaf, Rene, Rob, Simon, Tony, Wilma. Jullie waren geweldig. Alle lof voor jullie prestaties. We hebben van jullie genoten!

Met een extra vermelding van trainer Danny die als “pacer” ook deelnam en geheel volgens planning over de finish kwam. Zelfs nog een bijrol voor onze Rob die op de motor de marathon op geheel eigen wijze van dichtbij meemaakte!

En dan zijn we er nog niet want volgende week komen Lisette en Tania nog aan de beurt, en nog weer 2 weken later mag Jaap het marathon verhaal afmaken in Oeganda!

#marathonrotterdam #youllneverwalkalone #runningrotjeknor

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page