top of page

Vitaal & Online

Vitaliteit op de werkvloer-Online Fitness-Training@Work-Teamsport Business

Cursussen & Clinics

VITAAL THUISWERKEN

VÓÓR, TIJDENS EN NA COVID-19

Door de Coronavirus-pandemie verandert de manier waarop we leven, bewegen en werken. Er zijn een aantal manieren om het welzijn van werknemers in deze moeilijke tijd te optimaliseren. Met praktische handvaten om onmiddellijk in te zetten in de huidige (nood)situatie, maar ook op langere termijn toepasbaar in de toekomst.

Daarom biedt Loopsportcentrum Houten i.s.m. Stayokay Terschelling een 5-daags programma voor Vitaal Thuiswerken aan, inclusief:

* Workshops

* Sportieve activiteiten met o.a. wandel- en fietstocht, yoga en beach bootcamp

* Gezonde maaltijden

* Eilandvitaminen!

* Flexibele werkplekken mét WiFi

Dit all-inclusive arrangement  vindt plaats gedurende een midweek op het prachtige Terschelling, dus uitwaaien gegarandeerd!

LSCH Terschelling

Kosten: €850. *aanmelden loopt via website Stayokay

Over de sessies:

Deze rare tijd kan een hoop stress opleveren bij werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het gevoel van eenzaamheid, slaapproblemen of verminderde productiviteit. Wat kan helpen is het inschakelen van een life-coach. Iemand die sturing kan geven, iemand die weet waar hij over praat en vooral iemand die de juiste ondersteuning kan bieden aan werknemers. Deze sessies kunnen de volgende effecten opleveren:

 

  • verhoogde productiviteit

  • verbondenheid

  • verbeterde slaapherstel

  • gezondere leefstijl

  • verbeterde structuur-ritme

vitaal_thuiswerken

ONLINE FITNESS

- SAMEN ONLINE SPORTEN MET JE COLLEGA'S

Sporttrainers Fred van Mook en Lisette van Kesteren gaan jullie vóór on-camera met een "live" fitness-training (via Zoom/Skype/Teams). Een half uur actieve onderbreking van je beeldscherm werkzaamheden zorgt voor de hoognodige beweging. De training focust op mobiliteit van gewrichten en lichte inspanning van spiergroepen. Wordt de training ná werktijd gepland, dan kan de inspanning conditioneel wat zwaarder worden gemaakt. 

 

Natuurlijk speelt ook teambuilding een rol, want je beweegt samen met je collega's!

Kosten:

10 weken - 1x per week 30 minuten: €600,- (excl. BTW)

26 weken - 1x per week 30 minuten: €1440,- (excl. BTW)

Video Fitness.jpeg
bottom of page